Ilegal Forum
Atentie!!! Toate informatiile continute de acest site au continut strict educativ. Nu incercati asa ceva acasa, noi nu ne asumam nici o raspundere pentru eventualele accidente sau urmari neplacute. Voi sunteti direct raspunzatori pentru acestea! Interzis sub 18 ani!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Ilegal Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ILEGAL FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
Ilegal Forum / Cum sa faci bombe la tine acasa. / Cum sa faci o bomba cu Nitroglicerina Moderat de barapt90
Autor
Mesaj Pagini: 1
Y2K
Administrator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 55
Nitroglicerina este unul dintre cei mai sensibili explozivi , poate chiar cel mai sensibil . Cu toate ca se poate produce in limite de siguranta , este dificil . Multi tineri anarhisti au murit sau au fost grav raniti in timp ce incercau sa faca nitroglicerina . Cand fabricile lui Nobel o faceau , multi lucratori au murit din cauza frecventelor accidente si explozii . Deobicei , imediat cum este realizata , este convertita intr-o substanta mai stabila , cum ar fi dinamita . Un inconstient care ar incerca sa faca nitroglicerina ar urma procedura urmatoare :

        Materiale :

- glicerina
- apa distilata
- sare de bucatarie
- bicarbonat de sodiu
- acid azotic concentrat
- acid sulfuric concentrat

     Echipament : o pipeta  recipient de 100 ml  2 recipiente de 200-300 ml  un termometru (in grade Celsius)  o galeata de plastic pentru baie de gheata  hartie albastra de turnesol (gasiti in laboratoare de chimie)

                                         Etape de preparare

Puneti 150 ml apa distilata intr-unul din recipientele de 200-300 ml  In celalalt recipient de 200-300 ml puneti 150 ml apa distilata si cam o lingura de bicarbonat de sodiu ; amestecati pana bicarbonatul de dizolva . Nu puneti prea mult biarbonat de sodiu in apa , astfel incat sa mai ramana nedizolvat  In galeata de plastic puneti gheata cam pana la jumatate si cam 1 litru de apa de robinet (eventual rece...)  Puneti recipientul de 100 ml in baia de gheata si turnati 13 ml de acid azotic concentrat . Asigurati-va ca continutul recipientulu inu se va varsa in galeata sau apa din galeata nu va ajunge in recipient . Galeata sa fie destul de mare , pentru a putea adauga gheata . Temperatura sa fie de cel mult 20º Celsius  Cand acidul azotic este recit la temeratura de mai sus , adaugati 39 ml acid sulfuric concentrat INCET SI CU GRIJA . Amestecati cele doua aciduri si raciti mixtura la 10º C  Cu pipeta , adaugati incet glicerina in amestecul de acizi , cate o picatura odata . Tineti termometrul deasupra locului in care se intalnesc glicerina si acizii  NU PERMITERI TEMPERATURII SA CREASCA PESTE 30º ; DACA CRESTE , FUGITI !!!!!  Glicerina va inepe sa nitreze si temperatura va creste vertiginos . Adaugati glicerina pana se formeaza un strat subtire deasupra amestecului de acizi . Este cel mai sigur mod de a prepara explozibilul in cantitati mici  Amestecati acizii si glicerina primele 10 minute de nitrare , adaugand gheata in galeata pe masura ce se topeste . Deobicei nitroglicerina se va forma deasupra mixturii de acizi si acidul surfuric concentrat va absorbi apa rezultata din reactie  Cand reactia s-a terminat si nitroglicerina are o temperatur mult sub 30º C , turnati INCET si cu GRIJA solutia de nitroglicerina si acizi in apa distilata din recipientul din pasul 1 . Nitroglicerina ar trebui sa se aseze pe fundul recipientului , iar solutia de acizi-apa poate fi scursa afara si aruncata . Scurgeti cat mai multa apa-acid fara a deranja nitroglicerina  Luati nitroglicerina cu grija si cu o pipeta si puneti-o in recipientul din pasul 2 . Bicarbonatul de sodiu va elimina mare parte din acid ceea ce va rezulta intr-o nitroglicerina mai stabila , deci mai putin predispusa sa explodeze fara nici un motiv (se poate intampla) . Testati nitroglicerina cu hartia de turnesol pana cand hartia ramane albastra . Repetati acest pas daca e necesar  Cand nitroglicerina este cat mai pura posibil , depozitati intr-un recipient curat intr-un loc sigur . Cel mai bun loc pentru pastrarea nitroglicerinei este departe de orice vietate , departe de orice lucru de valoare .


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la